MS Project

01-03-2022 12:38
MS Project

Microsoft Project Nedir ?

 

MS Project : Microsoft Proje ve Portföy Yönetimi, bulut tabanlı ve şirket içi seçeneklere sahip proje portföy yönetimi (PPM) için kullanılan esnek bir araçtır. Entegre planlama araçlarıyla, günlük işler ve genel yönlendirme de dahil olmak üzere projelerinizi organize etmenize ve takip etmenize yardımcı olur.  Microsoft Project , işletmelere çok çeşitli proje ve programlarını etkin bir şekilde yönetmeleri için görsel olarak geliştirilmiş bir yol sunar. Şirket takvimini takip eder,  doğru kaynakları seçer ve ofis ekiplerinizi güçlendirmek için çeşitli çözümler sunar.

MS Project : Yazılım üç ana modülden oluşmaktadır: proje yönetimi, portföy yönetimi ve kaynak yönetimi. Proje yerleşik şablonlara, standart zamanlama araçlarına sahiptir ve masaüstü ve mobil cihazlarla da  erişilebilir. Aciliyet veya diğer kurallar temelinde görevlere ve projelere öncelik vermenize yardımcı olan programda detaylı bir analiz yapabilmeniz için verileri birleştirmenize yardımcı olmak üzere Microsoft'un iş zekası sistemi olan Power BI Pro ile bütünleşir.

 

Neden Microsoft Project ?

MS Project : Neden Microsoft Project kullanılmalı sorusunun cevabı birkaç madde ile verilebilir.

 

  • MS Project :Tam görünürlük: Birden fazla projeyi yönetseniz bile, yazılım size tam görünürlük kazandırır. Proje planlama aşamasını hızlandırmak ve basitleştirmek için Gantt çizelgeleri ve önceden doldurulmuş açılan menüler gibi bilinen programlama araçlarına sahiptir. Aynı şekilde, çok sayıda zaman çizelgesi, projeler ve görevler arasında büyük resmi ve bunların kilometre taşlarına doğru ilerlemesini sağlar.Birden fazla kullanıcıya erişilebilirlik sağlayan program ile çeşitli masaüstü ve mobil cihazlardan erişimle, sisteme bağlı olduğunuz her yerde proje verilerini hızlıca görüntüleyebilirsiniz.

 

  • MS Project :Mükemmel entegrasyon: Çok çeşitli Microsoft yazılım ürünlerine bağlanır. Proje iletişimini geliştirmek için Skype'tan yararlanır ve Word, Excel ve PowerPoint gibi çok sayıda popüler Microsoft uygulamasıyla çalışmak için Office.com ve Office 365 ile birlikte çalışır. Aynı şekilde, Microsoft Project ve Portföy Yönetimi, projenize üst düzey iş zekası analitiklerini ödünç vermek için Power BI Pro ile birlikte çalışır.

 

  • MS Project : Kullanıma hazır: Projenizin hızlı çalışmasını sağlamak için harika bir yoldur, özelliklerinizi de özelleştirebileceğiniz yerleşik şablonları kullanabilirsiniz. Ayrıca, şablonlar en iyi uygulamaların ürünüdür, bu nedenle tekerleği yeniden icat etmeye gerek yoktur. Ayrıca ekiplerinizle paylaşabileceğiniz kullanıma hazır raporları da alabilirsiniz.

 

  • MS Project : Farklı senaryolara uyarlanabilir: İmalat, eczacılık, inşaat, perakende, finansal hizmetler, devlet ve sağlık hizmetleri dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir.

 

Microsoft Project Global Bilişim Kariyer’ de Öğrenilir

 

MS Project Eğitimleri için Global Kariyer'e 0 312 435 97 97’den ulaşabilirsiniz. Dilerseniz canlı destek den sorularınızı sorabilirsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.